Medi Ambient

Dissabte 24 de març, de 20.30 a 21.30h, tanca el llum

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC s'adhereix a l'Hora del Planeta

Els i les socialistes ens sumem un any més a l'Hora del Planeta (www.horadelplaneta.es) que aquest 2018 compleix la seva 11a edició, connectant a centenars de milions de persones al món perquè actuïn contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. Des que es va endegar aquesta gran iniciativa promoguda per l'organització WWF, els socialistes hi hem donat suport com una mostra més de la nostra responsabilitat per fer front a aquest enorme problema al qual s'enfronta la humanitat.

Per a nosaltres, la sostenibilitat ambiental és la garantia imprescindible per a un progrés segur, més just i més durador, tant per a les generacions presents com per a les futures. Necessitem una transformació de com produïm, consumim i interactuem amb els ecosistemes. No podem seguir passant per alt la interdependència de lo econòmic, social i mediambiental i, per tant, ens comprometem a donar suport a totes aquelles accions que coincideixin amb aquests principis.

Per tot això, el PSC es compromet a apagar els llums de totes les seves seus i de les llars dels nostres militants i simpatitzants dissabte vinent 24 de març de 2018 entre les 20.30h i les 21.30h, així com a difondre aquesta campanya als nostres afiliats, simpatitzants i a la ciutadania, perquè no hi ha marxa enrere, som part de la solució al canvi climàtic.